НОВИНИ

«Газовий майстер» – чотири RENAULT зі слюсарями на борту

05.06.2020

Стартував мобільний сервіс ПрАТ «Кременчукгаз» з обслуговування газового обладнання побутових споживачів (ФОТО).

Пам’ятаєте, ми розповідали, скільки машин купив ПрАТ «Кременчукгаз» минулого року і скільки придбає нинішнього? Так от – це сталося! У четвер, 4 червня 2020 року, стартував проект «Газовий майстер»!

На підприємстві з’явилося чотири брендовані автомобілі, а отже – можливість швидше і якісніше обслуговувати своїх споживачів.

 

Перший інструктаж на старті

Новенькі RENAULT зі слюсарями на борту вишикувались на фотосесію, а перший інструктаж провів особисто голова правління ПрАТ «Кременчукгаз» Богдан Оксененко.

Газовий майстер 02

«Оскільки машини вже частково експлуатуються, сьогодні обійдемося без символічної передачі ключів, – сказав Б.Оксененко, звернувшись до колективу. – Сьогодні ми оголошуємо офіційний старт нового проєкту «Газовий майстер». Переконаний, що у нас працюють найкращі фахівці регіону, які вирішують широке коло питань і забезпечують консультацію.

Наше завдання – робити це максимально якісно і цікаво. Для нас це – не лише кошти, а й іміджеві речі – це важливо розуміти.

Керівництво підприємства відкрите до вирішення організаційних чи виробничих питань і налаштоване на розвиток і просування сервісів. Ми готові допомагати освоювати нові знання і технології.

Із вашого боку очікую, що всі організаційні завдання вирішуватимуться швидко, зокрема, з комплектацією та інструментом, тощо. Особисто я покладаю на вас великі сподівання і бажаю нам всім удачі в новому проекті!»

Газовий майстер 03

Пакети послуг «Газового майстра»

Для споживачів пояснимо, що послуга «Газовий майстер» поєднує в собі повну перевірку газового устаткування та ремонт несправностей, що пов’язані з неаварійними випадками. Наприклад, слабка подача газу в плиті, заміна/встановлення лічильнику газу, перевірка трубопроводу на наявність витоків. Тобто, всі ті послуги, які раніше потрібно було замовляти поодинці, тепер згруповані в комплексні пакети.

«Газовий майстер» гарантує якість ремонтних робіт і несе повну відповідальність за результат перевірки та ремонту. Наразі співробітники вже виїжджають на виклики та надають профільну консультацію або технічну допомогу.

 

«Газовий майстер» – мобільний сервіс

Керівник проєкту «Газовий майстер» Євген Середин запевнив, що насамперед робота цієї бригади відрізняється мобільністю. Чотири слюсарі готові одночасно роз’їхатися  на чотирьох машинах у різні кінці Кременчука, зокрема, в Крюків та по Кременчуцькому району чи в Горішні Плавні. Відповідно заявки виконуватимуться швидше, а якість роботи вища.

Газовий майстер 04

«Центр обслуговування споживачів (ЦОС) приймає від клієнта заявку, формує її, виписує рахунок, який клієнт оплачує, – пояснює Є.Середин. –

Тоді наш майстер виїжджає на місце в домовлений день і час, коли зручно споживачу, щоб усунути проблему. Якщо під час огляду з’являються питання по витратних матеріалах та запчастинах, ми здатні їх забезпечити. По завершенню роботи підписується Акт виконаних робіт.

Прилади, якими обладнані машини, професійні. Всі інструменти ми вибирали у перевіреного постачальника.

Для нашої команди передбачена спеціальна форма, зараз розробляють дизайн фірмового одягу. Незабаром хлопці його одягнуть».

Газовий майстер 05

Дзвонити у ЦОС можна за телефонами:

+380536780404

+380675037520

+380957200036

Газовий майстер 06

Екіпаж «Газового майстра» = укомплектоване авто+кваліфікований персонал

Майстер ПрАТ «Кременчукгаз» Сергій Чернуха розповів, чим обладнані машини і хто ними керуватиме.

Газовий майстер 07

«Чотири автомобілі марки RENAULT LOGAN укомплектовані спеціалізованим  інструментом із обслуговування газопроводів і газового обладнання, газоаналізатором (течешукачем), – розповідає Сергій Чернуха. –

Прилад призначений для виявлення витоків газу. Планується обладнати машини ще й іншими сучасними приладами. Зокрема, пилососами, компресорами, спеціалізованими приладами для обслуговування газових котлів, новітнього обладнання.

Персонал: четверо досвідчених слюсарів, які встигли попрацювати на внутрішньо будинкових мережах близько 10 років.

Планується, що за умови сервісного обслуговування, газові майстри виїжджатимуть до клієнта в будь який день тижня. Вони здатні впоратися із проблемами, що виникають із котлами, плитами, колонками, конвекторами, і власне із мережами».

 

Газовий майстер 08

Заявку від клієнта приймає Центр обслуговування споживачів, там формується договір про надання послуг і рахунок, який клієнт оплачує. Тоді майстер виїжджає на місце в домовлений день і час, коли зручно споживачу, щоб усунути проблему. Кожен майстер забезпечений автомобілем і повним комплектом інструментів, що значно підвищує швидкість виїзду на виклик.

Замовлення та довідки з приводу послуги «Газовий майстер» за телефонами:
(0536) 78-04-04
+38 067-504-78-16
+38 067-503-75-20
+38 095-720-00-36
+38 063-839-35-33

КОНТАКТИ
Телефони
СЕРВІСИ