НОВИНИ

Кременчуцьких газовиків відзначили на рівні області

17.03.2023

Вже вдруге в умовах воєнного стану шануємо кращих працівників із нагоди Дня комунальника.

«Кременчукгаз» доєднався до шанування кращих працівників наших підприємств разом із міськими комунальниками Кременчука.

Нагадаємо, що у третю неділю березня щороку в Україні відзначають День працівників комунального господарства і побутового обслуговування населення. І хоч наша компанія давно має статус приватної, та ми діємо у тісній співпраці із міськими службами.

Такі збори колективу ми проводимо вже вдруге за час воєнного стану. Отож святкування відкладемо до ПЕРЕМОГИ, а сьогодні зібралися тісним колом, аби подякувати тим колегам, хто найбільш самовіддано вкладає душу та розум у свою роботу.

Кращих газовиків відзначив голова правління ПрАТ «Кременчукгаз», а також особисто міський голова Кременчуцької територіальної громади разом із директором Департаменту житлово-комунального господарства Кременчуцької міськради.

Мер Віталій МАЛЕЦЬКИЙ подякував газовикам за взаємодію з міськими службами, розповів про те, які роботи проведені комунальниками у складних умовах і висловив сподівання на подальшу співпрацю в енергетичному секторі громади.

Він нагородив почесним званням «Ветеран праці» інженерку учбового центру Департаменту обслуговування газорозподільних мереж та споруд ПрАТ «Кременчукгаз» Катерину КУЛИК. Відповідний наказ підписаний директором Департаменту будівництва, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства та енергетики Полтавської ОДА Едуардом РЕВОЮ.

Згідно з наказом голови Полтавської облради Олександра БІЛЕНЬКОГО, міський голова нагородив працівників ПрАТ «Кременчукгаз» Почесними Грамотами:

Олега МАЛОФЕЄВА – слюсаря з експлуатації та ремонту підземних газопроводів дільниці моніторингу розподільних мереж Департаменту обслуговування газорозподільних мереж та споруд;

Володимира ПИЛИПЕНКА – слюсаря з експлуатації та ремонту газового устаткування групи обслуговування ГРП та ШРП Департаменту обслуговування газорозподільних мереж та споруд;

Олексія БЕГМУ – слюсаря з експлуатації та ремонту газового устаткування аварійно-диспетчерської служби.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, добросовісне виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок для підвищення рівня житлово-комунальних послуг населенню в зоні обслуговування ПрАТ «Кременчукгаз», голова правління Богдан ОКСЕНЕНКО нагородив Грамотами:

Миколу РИБАЧКА – слюсаря з експлуатації та ремонту газового устаткування   групи обслуговування  ГРП та ШРП Департаменту обслуговування газорозподільних мереж та споруд;

Юрія ГНОЙОВОГО – майстра групи обслуговування  ГРП та ШРП Департаменту обслуговування газорозподільних мереж та споруд;

Сергія МАРТИНЕНКА – слюсаря з експлуатації та ремонту підземних газопроводів дільниці моніторингу розподільних мереж Департаменту обслуговування газорозподільних мереж та споруд;

Руслана СИЧОВА – майстра дільниці моніторингу розподільних мереж Департаменту обслуговування газорозподільних мереж та споруд.

У наказі голови правління ПрАТ «Кременчукгаз» зазначається:

«Багато працівників підприємства внесли своєю повсякденною та наполегливою  роботою неоціненний вклад в забезпечення нормальної життєдіяльності міста.

Саме від вашої роботи залежить створення щоденних зручностей людям, поліпшення умов їх побуту та  комфортне проживання, а відтак і запорука їх хорошого настрою та гарного самопочуття.

Дякуємо вам за нелегку працю і від щирого серця бажаємо міцного здоров’я, добробуту і достатку, впевненості у завтрашньому дні, миру і злагоди!».

Всім нашим побратимам комунального фронту передаємо низький уклін і вітаємо з професійним святом! Дякуємо за воду, світло, тепло, чистоту вулиць і парків – це надихає. Зичимо мирного життя!

Працюємо далі для людей, для ПЕРЕМОГИ!

Фото: Кременчуцької міськради

КОНТАКТИ
Телефони
СЕРВІСИ