НОВИНИ

Добрі справи чинять незалежно від свят

16.04.2023
Так вийшло, що якраз перед Великоднем ПрАТ «Кременчукгаз» почав реалізувати свою чергову допомогу громадській організації «Кременчуцьке міське товариство інвалідів «Оселя добра і радості» Кременчуцьке міське товариство людей з інвалідністю .
Починаємо робити ремонт санвузла в «Оселі добра і радості»
За ініціативи голови правління ПрАТ «Кременчукгаз» Богдана ОКСЕНЕНКА, вирішено здійснити ремонт вбиральні в офісі цієї громадської організації. Це «гніздечко», куди злітаються десятки й сотні людей, обмежених у своїх фізичних можливостях – по продуктові набори, гуманітарку, на свята, на збори, поділитися бідою або радістю, порадитися та й просто побачитися. Разом з ними приходять опікуни чи родичі. Отож, погодьтеся, що згадане приміщення вкрай необхідне та повинне бути зручно обладнаним, зокрема для тих, хто вимушений пересуватися в інвалідному візочку.
Для початку треба відшкребти все старе та видалити сміття
Це – своєрідний подарунок людям із неймовірною енергією, які надихають жити повноцінним життям. Ми його присвятили 30-річчю організації. І хай буде зручно та … бодай трохи легше в повсякденному житті.
Це те, що називають «ДО…». Що буде «ПІСЛЯ», покажемо по завершенню
Додамо, що на урочистостях із нагоди ювілею, актив «Кременчуцького міського товариства інвалідів «Оселя добра і радості» вручив Богдану ОКСЕНЕНКУ Диплом «Людини з ДОБРИМ СЕРЦЕМ».
За цим стоїть два роки співпраці: організація трансферів, розважальних заходів, благодійна допомога.
Після свят ми продовжимо будівельні роботи. А поки що – смачної паски 😉
Робімо добро!
Світлих свят, друзі!
Попри все…
Фото: Жанетти СИМОНЯН
КОНТАКТИ
Телефони
СЕРВІСИ