НОВИНИ

Щоб рахунки за газ були адекватними, треба правильно і вчасно передавати показники

24.11.2021

Показники лічильників приймає лише ПрАТ «Кременчукгаз»! Не ГК «Нафтогаз» і не ТОВ «Кременчукгаз-Трейдінг»! (ВІДЕО)

Кілька факторів стали причиною того, що у платіжках побутових споживачів, отриманих на початку листопада, відобразилася оплата, розмір якої здивував.

Отож обурені неочікуваними сумами споживачі звертаються до нас за роз’ясненнями та вимагають відкоректувати цифри.

Про те, чому склалася така ситуація, розповів знімальній групі Кременчуцької телерадіокомпанії голова правління ПрАТ «Кременчукгаз» Богдан ОКСЕНЕНКО.

 

Головні тези:

Через збій у системі роботи, не були виставлені платіжки за половину серпня та за вересень, отож сума вийшла за 2,5 місяці.

Частина споживачів газопостачальної компанії «Нафтогаз України» при передачі показників використовувала особовий рахунок, який їм присвоїла ця компанія. Це також спричинило збій – наша система не прийняла ці показники, бо у кожного, хто мешкає на території обслуговування ПрАТ «Кременчукгаз», давно є свій особовий рахунок, згідно якого й приймаються показники.

Що трапилося, коли показники не дійшли до обліку?

Відповідаємо: Згідно Кодексу газорозподільних систем, в такому випадку споживачеві здійснюються нарахування за середньомісячним споживанням протягом року.

Перед тим як звертатися до наших Центрів обслуговування споживачів, уважно перевірте всі свої дані: показники, платівки, чеки, дати, тарифи. Ідентифікуйте свого постачальника. Якщо дійсно є необґрунтовані розбіжності, зверніться до наших Центрів обслуговування споживачів, бажано дистанційно, за допомогою онлайн-сервісів. Будемо з’ясовувати і коректувати.

Слідкуйте за новинами на цих сайтах та на наших сторінках у соцмережах:

https://www.facebook.com/kggrup/

https://www.facebook.com/Kremenchukgaz/

Користуйтеся месенджерами на цих сторінках.

Працює також незалежна ВІЛЬНА ЛІНІЯ в клауд-месенджері Telegram, куди можна поскаржитися, обуритися, задати запитання – t.me/PROgazuy.

Врешті-решт, залишайте повідомлення на вайбер ЦОС і дочекайтеся відповіді: 067-5047816.

ВАЖЛИВО!

ПрАТ «Кременчукгаз» не постачає газ!

Ми займаємося його розподілом/доставкою, обліком, експлуатацією мереж та споруд, утримуємо аварійну Службу «104»!

Із 1 до 5 числа щомісяця ми збираємо показники лічильників і передаємо їх на інформаційну платформу. Звідти їх беруть постачальники газу і, згідно спожитого кожним споживачем обсягу газу, нараховують суми до оплати.

КОНТАКТИ
Телефони
СЕРВІСИ